A CES előtt alig egy héttel debütált a megújult Dell XPS

2018. január 04.
2.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Dell kicsit meglepetésszerűen, a CES előtt néhány nappal úgy döntött, nem vár tovább, lerántja a leplet a megújult ultrabook-járól, a 2018-as Dell XPS 13-ról, ami újra kap Ubuntu variánst is.

A világ legkisebb 13 colos laptopjának megtisztelő címét viselő Dell XPS 13 újabb generációs modellje sem okoz csalódást a modell rajongóinak, ugyanis az amerikai cég mérnökei továbbfejlesztett InfinityEdge megoldásának köszönhetően az eszköz kávája 23%-kal lett vékonyabb, mint a korábbi modellen.

A már Rose Gold színben is kapható, szinte kávamentes laptop 1500:1 kontrasztarányú IPS kijelzője lenyügöző színeket garantál a felhasználónak, míg a borítás alatt található hardver kielégíti a csúcsteljesítményre vágyók igényeit. Ezt az Intel nyolcadik generációs processzorai (i5-8250U vagy i7-8550U) garantálják, ami mellé maximálisan 16GB-nyi memóriát illetőleg akár 1TB-os SSD-t is igényelhetünk.

Az egyelőre magyar árat nem kapott, de minimum 400,000 forintos indulóárra saccolható Dell XPS 13 természetesen minden mai modern csatlakozót - mint például a Thunderbolt (3db), illetőleg hálózati portot (ac wifi, BT4.1) - tartalmaz, így a majd 20 órás üzemidőt ígérő eszköz minden körülmények közt a társunk lehet.

A hivatalos honlapon mától rendelhető, az európai eladás valamikor februárban indul majd.
4 hozzászólás

Levi87

2 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ebben is **** a profi...

válasz erre

Porthos

2 éve, 9 hónapja és 26 napja

De ronda lett.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 9 hónapja és 26 napja

Mi ez a rusnya **** szín?

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 9 hónapja és 26 napja

Nagyon tetszik ez a gép, csak a borítást nem tudnéám megszokni a billentyűzet, touchpad körül. Az nagyon ****.

válasz erre