A CES 2019-en leleplezte az LG a világ első feltekerhető OLED tévéjét

2019. január 09.
4.2621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az LG nem kis meglepetéssel rukkolt elő a CES 2019-en, hiszen túlzás nélkül forradalmi készüléket mutattak be, egészen konkrétan az LG SIGNATURE OLED TV R televíziót, avagy a világ első feltekerhető OLED televízióját.

A kérdéses berendezés gombnyomásra kinyitható és feltekerhető, amit egyébiránt három módban élvezhetünk: egyrészt itt van nekünk a Full View mód, mellyel a teljes képernyő látható, azaz ekkor tapasztalhatjuk meg a tévé maximális teljesítményét.

Line View módban a képernyő részben feltekerve marad, így továbbra is használhatjuk olyan speciális feladatok elvégzéséhez, amelyek nem igényelnek teljes képernyős használatot, például az óra vagy az aktuális időjárás megjelenítése, de egy okostelefonról való megosztást követően akár fotókat is megjeleníthetünk a televízión.

Végezetül itt van nekünk a Zero View mód, amivel a képernyő egyáltalán nem látható, hiszen a feltekert megjelenítő teljes egészében eltűnik a talapzatban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a készülék egyáltalán nincs használatban, lévén zenehallgatáshoz ilyenkor is tökéletes. Árról még nincs információnk.

4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ennek a helyspóroláson kívül egyébként mi értelme van??? meglepett smiley Ráadásul a demo videóban lévő házban értelmetlen is a helyspórolás de ez mindegy. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 8 hónapja és 21 napja

Na az a nem gyenge! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 8 hónapja és 21 napja

Az igen! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ez azért elég durva cucc! röhögő smiley

válasz erre