A CES 2019 eseményen fogja bemutatni az LG a legújabb intelligens kiszolgálórobotjait

2018. december 29.
3.5361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokféle oka van annak, hogy várjuk a CES 2019 rendezvényt, lévén rengeteg technológiai finomság kap itt rivaldafényt, most például megtudtuk, hogy a LG miféle palettával fogja magát képviselni a kérdéses eseményen.

Első kézből a külső vázként viselhető CLOi SuitBot fog kapni bővebb bemutatást, melynek előző verzióját tavaly ősszel már bemutatták, ellenben az új kiadvány csökkenti a sérülésveszélyt és az izomfáradást az olyan fizikailag megterhelő tevékenységek végzése közben, mint például a nagyobb súlyok emelgetése. Az egyórás töltést követően négy teljes óráig bírja a készülék üzemideje.

Továbbá az új CLOi kiszolgáló robotok is itt lesznek bemutatva: a hordár- (PorterBot), felszolgáló- (ServeBot), és bevásárlóasszisztens-robotok (CartBot) aktuális verziója fejlettebb, önálló navigációs szisztémával lettek felszerelve, illetve a beépített mesterséges intelligenciának köszönhetően vizsgálni tudják a felhasználók szokásait, és akár komplexebb feladatok ellátására is alkalmasak, mint például a vendégek által feltett kérdések megválaszolása, és a fizetések lebonyolítása.

Ezenfelül ezek a robotok képesek lesznek érzékelni, ha a lemerülés szélén állnak, ilyenkor mindenféle külső parancs nélkül elballagnak a töltőállomásukra, majd a teljes töltést követően folytatják a feladatukat.
1 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 3 napja

Bolgyó neve: Halál fíling.

válasz erre