A célegyenesre fordult a Samsung Galaxy S8

2017. március 17.
3.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Vitathatatlan, hogy a Samsung Galaxy S8 a 2017-es esztendő egyik, ha nem a legjobban várt készüléke, főleg mivel sokak várakozása ellenére nem debütált az MWC-n, ám azóta megerősített tény, hogy március 29-én végre lehull a lepel, és az esemény, amit olyannyira várunk célegyenesbe kerül.

New York-ban és Londonban párhuzamosan megy majd élőben az idei Samsung Unpacked esemény, amelyen olyan sok találgatás és koncepció után végre megcsodálhatjuk a Galaxy S8-as készüléket. Az eseménnyel kapcsolatban egyre több információ lát napvilágot.

Úgy is nevezhetnénk, hogy a nagy készülődés végre megpillantotta a kockás zászlót, hiszen nem hogy a stream-mel és a bemutatóval kapcsolatban publikálnak fokozatosan újabbnál újabb posztereket és fotókat, de a mai napon elérhetővé váltak azok a gyári hátterek, amelyek közül majd a Samsung Galaxy S8 tulajdonosok válogathatnak.

A hátterek egy része természetesen a nyolcas szám mítosza köré épült, így most már csak a hardver kell a kép köré, hogy minden felhasználó boldog legyen.
2 hozzászólás

Harder

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Egész jók lettek amúgy. Megfelelően minimalista.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Jobb lett volna valami olyasmi cím hogy "itt vannak a galaxy s8 háttérképei" vagy ilyesmi de azért köszi érte!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink