A Caviar bemutatta a világ első kameramentes iPhone okostelefonját

2020. december 02.
36.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Megdöbbentő koncepcióval állt elő az iPhone okostelefonok luxuskategóriás változataira koncentráló Caviar, akik úgy döntöttek, hogy most egy kis irányt váltanak, és elkészítik a világ első kameramentes iPhone okostelefonját.

Hogy erre miért volt szükség? Leginkább a biztonság miatt, hiszen rengeteg olyan ember dolgozik az üzleti- és a kormányzati szektorban, ahol tilos a kamerák alkalmazása, ezáltal a telefonjuk sem lehet náluk, de egy ilyen kameramentes eszköz biztosan nem okozhat gondot, hiszen sem felhasználója, sem távoli hozzáféréssel egy hacker nem tud kémkedni rajta keresztül.

Így született meg az iPhone 12 Pro Stealth, mely gyakorlatilag egy snassz iPhone 12 Pro annyi különbséggel, hogy kivették belőle az előlapi- és a hátlapi kamerákat, majd csinos borítást adtak hozzá, méghozzá edzett titánból, de van egy aranyozott verziója is, azonban mindkettőből csak 99 példány készül, és míg előbbi 5000-, utóbbi 5500 dollárba kerül, ami kifejezetten olcsó a Caviar többi, gyakran több tízezer dolláros készülékeihez mérten.

3 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 8 hónapja és 1 napja

Az aztán nagy okosság. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve, 8 hónapja és 1 napja

Öööö okkkééééé... röhögő smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 8 hónapja és 1 napja

Dehát mikrofon még van rajta azért. röhögő smiley Azzal is lehet kémkedni.

válasz erre