A Casio limitált, sorszámozott okosórát készít Wear OS-sel a fedélzeten

2018. március 26.
3.9421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Azok után, hogy múltkor beszámoltunk a Hublot egyedi, limitált okosórájáról, most a Casio is hasonló folyamatba kezdett, ugyanis a tavaly nyáron bemutatott Pro Trek óra alapjait felhasználva dolgozták ki a különlegességet.

Jó taktikának tűnik, hogy a klasszikus óragyártók a limitált, egyedi megoldásokkal szállnak be az okosóra piacra, oda, ahol már a nagy mobilgyártók jól megvetették a lábukat, de az egyediségsel szeretnének piacot nyerni, ahogyan tesz most a Casio is.

A Casio a Pro Tek WSD-F20 alapjait felhasználja, majd fölé rak egy szoftveres réteget, ami esetünkben egy Wear OS lesz, majd pedig a gyártást 700 db-ban limitálja, és máris kész a különleges alkotás, amit a limitáltságával vélhetően könnyű lesz eladni.

Hardveresen kapunk majd egy 1,32 colos dual-layer Color TFT LCD kijelzőt és egy másik monokrómot, a felbontás pedig 320x300 pixel lesz. A szokásos értesítés kezelés valamint GPS is elérhető, ami mellett 50 méterig vízálló az óra, de találunk még egy tonna szenzort amelyek a nyomást, gyorsulást és a sebességet is kéepsek mérni. A megjelenési dátum még titkos, ahogyan az ár is, de a pletykák alapján június körül lehet majd a start.

A Casio limitált, sorszámozott okosórát készít Wear OS-sel a fedélzeten - 2. kép

beszámoltunk a Hublot egyedi, limitált okosórájáról, most a Casio is hasonló folyamatba kezdett, ugyanis a tavaly nyáron bemutatott Pro Trek óra alapjait felhasználva dolgozták ki a különlegességet.'>
4 hozzászólás

muki

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ez bitang jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 11 napja

Elég dög, nagyon tetszik!

válasz erre

techiii

6 éve, 6 hónapja és 11 napja

Hűűű de menő.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 6 hónapja és 11 napja

Wow de jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre