A Calibre 3.0-ás verziója felülemelkedik az ebook olvasókon

2017. június 17.
4.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Régen hallhattunk már a népszerű Calbire szoftverről, ám a fejlesztő, Kovid Goyal most újra hallatott az elsősorban az ebook tulajok körében kedvelt megoldásra, méghozzá a 3.0-ás verzióval, amiben egy modern megoldással rukkolt elő számunkra.

Az előddel, a 2.0-val szembeni legnagyobb újdonság, amit a mostani 3.0-ás fel tud mutatni, hogy a szerver oldalon lévő tartalomkezelőt szinte teljes mértékben újragondolta a fejlesztő, aminek pozitív következménye, hogy a Calibre friss változata segítségével a tárolt könyveink nem csak ebook olvasón keresztül élvezhetők, hanem a modern okostelefonok és tabletek is képesek kezelni azt, sőt mindezt offilne üzemmódban is megejthetjük, hiszen nincs szükség folyamatos aktív online kapcsolatra.

A fenti mellett eltörpülnek az apróbb módosítások, hibajavítások, de van még valami ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, ez pedig a támogatott kijelzők csoportja. Régóta várt tulajdonság, hogy a Calibre használható legyen HiDPI és Retina kijelzőkön is, ami most az újdonságok listáján olvasható, így többé már ez sem számít akadálynak.
2 hozzászólás

VDemon

3 éve, 9 hónapja és 4 napja

Én még a könyveimet is ezzel olvasom, nem csak konvertálásra használom!

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 9 hónapja és 4 napja

Nekem van amikor nagyon hülyén konvertál, szétesnek a szövegek meg ilyesmi, de még mindig ez a legjobb. Bár lehet hogy pont ezeket a hibákat javították!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink