A britek 2027-re még a Huawei nyomait is eltüntetnék az 5G hálózatból

2020. július 15.
3.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Valakinek nagyon bizonyítani akar a brit kormány, akik már korábban bejelentették, hogy apránként kivonják a Huaweit az országban folyó 5G-s hálózatfejlesztésekből, de most Oliver Dowden súlyosabb intézkedésekről is beszélt.

A digitális fejlesztésért felelős minisztérium első embere ugyanis bejelentette, hogy 2021-től a brit távközlési vállalatok közül senki sem vásárolhat hálózatfejlesztéshez kapcsolódó berendezéseket a kínai vállalattól, de elfogadta az országgyűlés azt a tervezetet is, miszerint 2027 végéig az 5G-s hálózatból az összes Huawei által gyártott terméket kivonják.

Dowden szerint a szigorú intézkedések oka, hogy az USA egyre szigorúbb szankciókat jelent be a kínai vállalattal szemben, akiket kiberbiztonsági kockázatként tartanak számon az Egyesült Királyságban, ahol olyan törvénybe foglalják mindezt, hogy az visszafordíthatatlan legyen, tehát egy 2024-es parlamenti választás után történő kormányváltás esetén se lehessen módosítani.
bejelentették, hogy apránként kivonják a Huaweit az országban folyó 5G-s hálózatfejlesztésekből, de most Oliver Dowden súlyosabb intézkedésekről is beszélt.'>
4 hozzászólás

betyár

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Na fene!

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Miért mennek ennyire az USA után az angolok? meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Valami magyarázatot adhatnának, hogy mégis mi a kockázat bennük... meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

A büszke Brit Birodalomnak miért kell 7 év, hogy felszámolja a "biztonsági kockázatot"?
Nem baj, a Nokia és az Ericsson várja sok szeretettel a rendeléseiket... Köszönjük, hogy támogatják az Európai Unió gazdaságát!

válasz erre