A brit posta nem hajlandó több Samsung Galaxy Note 7-et szállítani!

2016. október 07.
2.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő bejelentést tett néhány órával ezelőtt a brit királyi posta vezetése, a szolgáltató ugyanis kijelentette, hogy a magas rizikófaktorból kifolyólag nem kockáztatnak, és inkább nem szállítanak ki több Samsung Galaxy Note 7-et.

Hogy miként ellenőrzi majd a posta, hogy mi van a feladott csomagokban? Itt van a kutya elásva: a rendszer ugyanis bevallásos alapon működik majd, ezáltal ha a postai alkalmazott szemébe hazudjuk, hogy hiába füstöl a doboz, mi Istenbizony nem egy Galaxy Note 7-et csomagoltunk bele, és ezt az illető el is hiszi, akkor továbbra is szabadon lehet küldeni ilyen készüléket a brit királyi postán.

Amennyiben azonban valaki bevallja, hogy mi lapul a csomag mélyén - ezt mostantól minden alkalmazottnak meg kell kérdeznie - a posta visszautasíthatja a készülék átvételét és elszállítását.

A szolgáltató egyébiránt azt követően döntött így, hogy a legutóbbi hírek szerint azok a Samsung Galaxy Note 7-esek sem biztonságosak, amelyekre a gyártó korábban azt mondta, így legutóbb például éppen egy repülőgépen okozott tűzesetet egy ilyen készülék.
4 hozzászólás

csirkee

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Eddig viccesek voltak ezek a hírek, de most már inkább szörnyűek és a samsung helyében már nem gyártanék több note-ot. Nevezzék át a jövőben.

válasz erre

kpal

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

a kárukat majd rá kell terhelni a feladóra.

válasz erre

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Mondjuk abszolút megértem őket. röhögő smiley De honnan tudják mi van a csomagban ha nem vallják be? meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nyuszi vagy McFly?

válasz erre