A Bosszúállók 4 ihatja meg A galaxis őrzői 3 körüli botrány levét

2018. augusztus 31.
11.5721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Valószínűleg mostanra mindenki hallott a Gunn-botrányról, mely után a Disney úgy döntött, hogy leállítják A galaxis őrzői 3 előkészületeit, azonban ennek a Bosszúállók negyedik felvonása láthatja kárát, mint az kiderült.

Egy olyan jól olajozott fogaskerékben, mint amilyenben a Marvel-filmek működnek, miszerint minden egyes mozi megjelenése a végletekig ki van centizve, a legapróbb változás is óriási károkat okozhat, és Dave Bautista elmondása szerint ez a mostani hajcihővel is így van.

A színész elárulta, hogy már leforgatta a jeleneteit a Bosszúállók 4-hez, de mivel A galaxis őrzői 3 utána játszódna, így nem tudja, hogy esetleg változtatnak-e valamit az Őrzők sorsán, vagy egyáltalán felhasználják-e majd a leforgatott jeleneteiket. Az biztos, hogy ez az egész botrány nem jöhetett volna rosszabb időben a Disneynek, mint egy akkora választóvonalnál, mint a Bosszúállók 4. Talán nem ártana kicsit átgondolnia a dolgokat a Disney főnökeinek.
Gunn-botrányról, mely után a Disney úgy döntött, hogy leállítják A galaxis őrzői 3 előkészületeit, azonban ennek a Bosszúállók negyedik felvonása láthatja kárát, mint az kiderült.'>
4 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 18 napja

Komolyan ennyire hülye lenne a Disney, hogy tökön lövi magát? meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 1 hónapja és 19 napja

Rohadt nagy ballépésnek tűnik ez a dolog.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 19 napja

Gratulálok nekik, bravó!

válasz erre

betyár

6 éve, 1 hónapja és 19 napja

Mekkora hülye ez a Disney... egy buta dolog miatt elcsesznek egy komplett filmet.

válasz erre