A BestBuy is nemet mondott a Huawei-re!

2018. március 26.
3.0941
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre mélyebbre kerül a gödörben a Huawei Amerikában, miután ugyanis az USA és Kanada kormánya is konkrét lépéseket tett a gyártó ellen, a kínaiak most az egyik legfontosabb partnerüket is elveszítették az Egyesült Államokban.

Mindennek a hátterét egyik oldalról egy Amerika és Kína közötti politikai erőfitogtatás adja, míg a másik oldalról az a vád, hogy a Huawei a kínai kormánynak dolgozik, ezáltal nemzetbiztonsági kockázatot jelent a két ország számára.

A vádak és a kormány tiltása, illetve véleménye természetesen nem hatotta meg különösebben a gyártót, hiszen a Huawei okostelefonjai továbbra is ott voltak a boltok polcain, azonban a legfrissebb hírek szerint hamarosan ezen a téren szintén drasztikus változás következhet be, amit már megérezhetnek a kínaiak.

A CNET beszámolója szerint ugyanis miután a bolthálózat a jelenlegi készleteiből kifogyott, nem hajlandó újabb Huawei és Honor készülékeket üzleteinek polcaira tenni és raktározni, ami azt jelenti, hogy a nagyobbak közül már csak az Amazon tart ki a gyártó mellett odaát. A nagy kérdés csak az, hogy meddig?
4 hozzászólás

Fikarc

11 hónapja, 3 hete

Gondolom nem éri meg nekik. Ha valamiből kevés fogy, azt miért árulnák?

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 3 hete

Kínai ****. Nem fog nekik hiányozni.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 hete

Nem tudom mekkora bukó lehet nekik, nem hiszem hogy olyan sok amcsi vett volna Huawei telefont, viszont presztizsben igen gáz.

válasz erre

TEchie

11 hónapja, 3 hete

Ezek kegyetlenül beszopták odaát...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink