A bemutatás előtt szivárgott ki a Oneplus 3T kémfotója

2016. november 15.
4.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
November 15-e, tehát a mai nap az, amikor újabb spekulációk végére kerül pont, hiszen ma mutatják be a OnePlus 3 ráncfelvarrt utódját, a 3T-t, a sok pletyka és találgatás után tehát végre kiderül mit tartogatott a kínai cég az év végére.

Többen a T végződésből tabletre gondoltak, de sosem volt alátámasztott hír a gyártó részéről. A ma, magyar idő szerint fél nyolckor várható leleplezés iránti izgatottságot igyekszik romba dönteni a most kikerült kémfotó, amin szemből láthatjuk a OnePlus 3T-t.

A bemutatás előtt szivárgott ki a Oneplus 3T kémfotója - 2. kép

A nem túl nagy felbontású képről viszont egyértelműen látható, hogy a 3T kiköpött OnePlus 3, így a nemrégiben hírmorzsáknak megfelelően a dizájn marad, kizárólag hardveresen frissítik a családot. Ennek értelmében a Qualcomm új, Snapdragon 821-es SoC-ja került a borítás alá, ami mellett egy picit jobb Sony szenzort (IMX398, f/1.7) és leheletnyivel nagyobb akkumulátor foglal helyet. utóbbi miatt talán eltűnik a kamera bump.

A többi hardver érintetlen maradt, annyi még a kérdés, hogy a gyárilag Android Nougat-tal érkező OnePlus újdonság marad-e az AMOLED kijelzőnél, vagy a 80 dolláros felár egy LCD panelt tartalmaz-e még pluszban.
3 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 23 napja

Lehet hogy most ők sem villantanak olyan nagyot ezek szerint.

válasz erre

TEchie

8 éve, 23 napja

Bummtssss. Arculcsapás rulez. röhögő smiley Nem ezt vártuk.

válasz erre

Eltohn

8 éve, 23 napja

Na itt is ez van. Várták sokan a nagy csodát, erre jön egy újabb proci és annyi. röhögő smiley

Nincs innováció, a felhasználók meg várnak rá.

válasz erre