A banántelefonnál vagányabb dolgot ma már tuti nem látsz!

2017. május 08.
3.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Most hunyd le a szemed, és képzelj el egy banánt, ami csak látszólag gyümölcs, valójában ugyanis egy mobiltelefon, amit bárhová magunkkal vihetünk, és bárhol indíthatunk róla, vagy fogadhatunk vele hívásokat.

Megvan? Akkor most van egy jó hírünk, egy kis startup ugyanis megalkotta a Banana Phone-t, avagy a világ első banántelefonját, ami természetesen csak kinézetre hasonlít a kedvelt sárga gyümölcshöz, sőt mi több, sajnálatos módon önmagában nem is használható, csak abban az esetben, ha egy valódi okostelefon is ott lapul a zsebünkben, és párosítottuk hozzá Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A banántelefon tehát konkrétan olyan, mint egy külső Bluetooth hangszóró és mikrofon párosa, amihez készítői most az Indiegogo-n keresztül próbálnak meg pénz gyűjteni - többek között olyan hangzatos ígéretekkel, hogy a készülék megvédi használóját a sugárzástól -, és bár az ötlet őrült, ellenben a kért 30 ezer dollárnak már több mint a fele összegyűlt rá.

A telefon egyébiránt 40 dollár lesz majd - több mint 10 ezer forint -, és a kifizetett vételár 1 százalékával stílusosan egy gorillákat védő alapítványt támogathatnak a készítők.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

strogg

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

És ha rezgőre állítod akkor.... röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Nagyon kemény a videó! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Ezek betegek röhögő smiley

válasz erre

betyár

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley halálos

válasz erre