A 100 milliomodik NVIDIA grafikus kártya eladását ünnepli az MSI

2015. január 30.
8191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Hogy megünnepeljük a nagy mérföldkövet a 100 milliomodik értékesített NVIDIA GPU alapú grafkus kártya kapcsán, a pillanattól, amióta az MSI elkezdett ilyeneket gyártani, egészen 2015-ig, most egy speciális limitált kiadású grafikus kártya párossal rukkolunk elő: most egy GTX 960 GAMING és GTX 970 GAMING model feltűnő NVIDIA zöld színben pompázva kerül a piacra!

Mindkét kártya a jól ismert MSI Twin Forzr V hűtővel és Zero Frozr technológiával rendelkezik valamint Torx Fan kivitelű a díjnyertes hűtési technológiájuk, amely csendes és hűvös kártyát biztosít a játékosoknak játék közben is.

Javított szerkezetű hátlappal érkeznek megerősítve a merevséget és legfőképpen kiegészítve az exkluzív prémium külsőt. Elismerésünk jeléül, különös ajándékot rejtettünk el az MSI rajongóknak a dobozban. Az MSI GTX 960 GAMING 100ME és MSI GTX 970 GAMING 100 ME immár globálisan, világszinten elérhetők.



100 Million Edition

Az MSI és NVIDIA együttműködése hosszú évekre nyúlik vissza, a kilencvenes években kezdődött, mielőtt az első GeForce kártyák megérkeztek volna és a Riva TNT volt a viszonyítási alap. Az évek során az MSI jelent meg meg néhány leginnovatívabb, élvonalbeli és egzotikus hűtési technológiával, mint például a Seaweed-Blade Fan és Cyclone Thermal Design. Végső soron bemutattuk a forradalmian új Twin Frozr tervezést is 2008-ban és kialakult a ma is ünnepelt Twin Frozr V hűtő legelső változata. az MSI jelenleg a legnépszerűbb márka teljesítmény szempontjából a felhasználók és rajongók között számos régióban. A 100 millió darab értékesített NVIDIA alapú MSI grafikus kártyánál mi sem mutatja jobban az első számú pozíciónkat a GAMING világban, garantálva a termékeink kiváló teljesítményét és minőségét.



Twin Frozr V hűtési megoldás

Az MSI Twin Frozr V hűtési megoldás a csúcsa a grafikus kártyák léghűtésének. szűkebb mint 2 slot kialakítású, de a Twin Frozr V képes túlszárnyalni a korábbi generációk nagy mozgásterét. a fejlett 10cm-es Torx ventilátorok hatalmas mennyiségű néma légáramlást biztosítanak és vizuálisan is kiegészítik az így is merész megjelenést a legújabb Twin Frozr tervezéssel. A hútőborda át lett tervezve a SuperSU kialakítással, amely növeli a hőelvezetőcső hatékonyságát, különösen az levegőáramlást vezérlő Airflow Control tecnológiával megnövelve. A Zero Frozr egy visszatekintés 2008-ba, amikor az MSI volt az első a piacon high-end, de mégis zajmentes grafikus kártyával, ami alacsony hőmérsékletű helyzetek esetén leállítja a ventilátorok pörgését, majd ha kell, újraindítja azt.

MSI GAMING APP

A GTX 960 GAMING 2G-nél mint egy következő generációs MSI GAMING grafikus kártyánál az MSI tovább tetőzi a PC-s játékélményt. Az MSI GAMING App lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az igényeknek megfelelően egyetlen kattintással gyorsan váltsanak OC, Gaming vagy silent mód között. Most az EyeRest fülnek köszönhetően gyorsan beléphetnek a monitor színprofilok cseréje oldalra, ahol játékok, filmek vagy épp egy speciális EyeRest módot választhatnak, ami csökkenti a kék fényt, ezáltal  kevésbé terhelia szemet az éjszakai játékok során. Szintén jellemző a LEN kontroll fül, ami lehetővé teszi a  játékosoknak, hogy 5 egyedi világítási módot állítsanak be ás ezek beállítása közül válasszanak a megfelelő légkört biztosítva játék közben, mindezt egyetlen kattintással.






Name


GTX 960 GAMING 100ME


GTX 970 GAMING 100ME




GPU


GM 206 - 300


GM 204 - 200




Core Clock (Base/Boost) MHz


1216 / 1279


1140 / 1279




Memory Speed


7010 MHz


7010 MHz




Memory Size / Type


2048 MB / GDDR5


4096 MB / GDDR5




Cooling


Twin Frozr V


Twin Frozr V




Connectivity


DL-DVI-I / HDMI / DisplayPort x3


DL-DVI-I / DL-DVI-D / HDMI / DisplayPort




Dimensions


267x139x48mm


269x141x43mm




Backplate


Yes


Yes



nincs még hozzászólás