999 euróba kerülhet a Samsung Galaxy Note 8

2017. június 24.
4.5291
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung eddig egy igen jó évet tudhat maga mögött, hiszen a Galaxy S8 széria rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, az ujjlenyomat-olvasó buta elhelyezésétől eltekintve ugyanis friss külsővel megáldott bivalyerős csúcsmobilokat kaptunk.

A tavasz környékén bemutatkozó Galaxy S széria azonban rendre kap egy házon belüli riválist az év végéhez közeledve, mely a Note családot bővíti. Tavaly óriásit égtek a Note 7 akkumulátorát érintő problémák miatt, idén azonban minden eddiginél komolyabb megoldást várhatunk a Samsung részéről.

999 euróba kerülhet a Samsung Galaxy Note 8 - 2. kép

A Galaxy Note 8-ról már jó ideje pletykálnak, érkeznek a képek és hírek a hardveres oldallal kapcsolatban, nemrég azonban egy sajnos teljesen hihető árcéduláról esett szó. Több forrás is úgy tudja, hogy 999 eurós ajánlott áron érkezik meg Európába a mobil, ami bizony iszonyúan drágává teszi majd hazánkban.

Cserébe a Galaxy S8 család formavilágát megöröklő készülék 6,3 hüvelykes kijelzőt, Snapdragon 835-ös rendszerchipet és 6GB memóriát kínálhat fel. A memóriától eltekintve csak pici a különbség a 6,2 hüvelykes S8+-hoz képest, viszont a kijelzőn működni fog az S Pen és továbbra is reménykedhetünk a dupla hátsó kamerában, így mégiscsak érdemi fejlesztéseket hoz a gyártó.
6 hozzászólás

TEchie

1 éve, 26 napja

Átlépték a mobiltelefonárak a nem normális szintet. Igaz már nem most, de ez már túltesz mindenen.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 26 napja

Ezeknél is elgurult a gyógyszer!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 26 napja

Lépést tartanak a konkurenciával.

válasz erre

technomancer

1 éve, 26 napja

Uhh ezt kicsit túltolták.

válasz erre

Harder

1 éve, 26 napja

Aha okkkééééé.

válasz erre

Levi87

1 éve, 26 napja

Jól van ezek is meghülyültek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink