99 centes zeneszolgáltatást kínál az Amazon

2017. július 07.
2.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Amazon jövő hét kedden tartja a lassan már hagyománynak számító Prime day-t, amelyen hatalmas kedvezményeket kínálnak a Prime előfizetőknek, akiknek úgy fest idén sem kell csalódniuk, hiszen 99 centért kínálják majd az Amazon Music-ot.

A fenti, 0,99 dolláros, azaz 99 centes ár több mint olcsó, hiszen az eredeti 7,99 dollár/hóhoz képest 87%-os árcsökkenés hatalmas, ezzel pedig a nagy riválisok, mint például a Spotify vagy éppen az Apple Music sem tud versenyezni.

Persze ez csak a mézesmadzag, ugyanis az Amazonnak két feltétele is van ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy havi fizetést kell választani az előfizetésnél, valamint Prime előfizetőnek kell lennie a felhasználónak. Végezetül a fekete leves, hogy csupán az első négy hónapban kerül majd kevesebb mint 1 dollárba az Amazon Music, de úgy vélik, ezzel a lehetőséggel növekedhet a táboruk.

Ami amúgy nem kevés, hiszen míg a Spotify 150 millió felhasználónál tart, beleértve a nem előfizetőket is, addig a tavaly indult Amazon Music-ot is használják bő 85 millióan, ezzel pedig az Apple megoldását is verik.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

Fikarc írta:
RIP Spotify! röhögő smiley
Nem hinném mert ez rohadt drága csak pár hónap olcsó ahogy benne is van a cikkben.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

Hajrá Amazon! mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

RIP Spotify! röhögő smiley

válasz erre