90%-os hatékonyságú COVID-19 ellenszert jelentettek be Amerikában

2020. november 09.
19.6861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az amerikai Pfizer gyógyszergyártó cég a mai nap során jelentette be, hogy az általa kifejlesztett COVID-19 vakcina 90%-ban hatékony azoknál az embereknél, akikről nem ismert, hogy már fertőzöttek voltak a vírussal.

A vállalat a BioNTech nevű partnerével együtt hat országban, mintegy 43 500 emberen végzett kísérleteket, mindenféle különösebb biztonsági aggály nélkül. Sajtóközleményében azt állította a két cég, hogy a hónap végéig sürgősségi jóváhagyást kíván kérni az Élelmiszer- és gyógyszerfelügyelettől az oltás használatára.

A Pfizer arra számít, hogy a végső adatok november harmadik hetéig teljesítik a biztonsági mérföldköveket, amikor is sürgősségi engedélyt kérhetnek. Jóváhagyás esetén az oltást két körben kapják meg az emberek, 21 napos különbséggel.
jelentette be, hogy az általa kifejlesztett COVID-19 vakcina 90%-ban hatékony azoknál az embereknél, akikről nem ismert, hogy már fertőzöttek voltak a vírussal.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 8 hónapja és 2 napja

Majd mutálódik a vírus... szomorú smiley Sajnos.

válasz erre

Huginn

3 éve, 8 hónapja és 2 napja

Remélem, ez nem pont olyan lesz, mint az időről időre felbukkanó, minden eddiginél jobb, sorozatgyártás előtt álló akkumulátorokról szóló hírek...

válasz erre

techiii

3 éve, 8 hónapja és 2 napja

Jól hangzik.

válasz erre