90% kedvezménnyel kezdi a Spotify a Holiday szezont

2017. november 21.
8.4171
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Hivatalosan is elindult a Holiday szezon, legalábbis a Spotify kihirdette az idei akciós csomagját, amivel az új prémium felhasználókat szeretné magához csábítani, ehhez pedig egy 90%-os engedményt tett a cég elérhetővé.

A tavaly már bevált metódust alkalmazza a Spotify idén is, azaz az új feliratkozóknak 99 centbe fog kerülni a prémium szolgáltatás az első három hónapban, utána viszont a normál 9,99 dolláros havidíjat számlázzák majd ki, amennyiben nem iratkozik le az illető.

Ahogy azt fentebb írtuk, 2016-ban is ezt alkalmazták, ám most van egy kiegészítés is, ami alapján ha október 21-e előtt inaktiváltuk már meglévő prémium fiókunkat, akkor most mi is igénybevehetjük a promóciós ajánlatot, igaz kár, hogy erről csak most jött információ.

Az akciós időszak év végéig, azaz december 31 éjfélig tart, így a karácsonyi szezonban kapott okostelefon és tablet felhasználók is elérik majd a lehetőséget.
4 hozzászólás

csirkee

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jó lenne ha a havi előfizetőkre is gondolnának akik már régóta fizetik... nekünk is adhatnának ajcsit ne csak az új előfizetőknek...

válasz erre

VDemon

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Komoly deal!

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez igen jó ajánlat.

válasz erre

technomancer

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Na az komoly ajánlat!

válasz erre