720 ezer maszkkal segíti a Facebook a koronavírus elleni harcot

2020. március 23.
5.5471
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Facebook igyekszik aktivizálni magát a világjárvány idején, ennek okán pedig próbálkoznak segíteni Amerikának a koronavírus leküzdésében, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint aktuális lépésük.

Mark Zuckerberg, a cég vezérigazgatója egy Facebook poszt keretein belül tette közzé az információt, miszerint 720 ezer maszkot adnak az államoknak, azonban közben gőzerővel dolgoznak azon, hogy ezt a számot még több millióra akarják majd emelni, hogy még több maszkkal tudják segíteni a harcot.

További maszkokat vásárolt a cég azon célból is, ha netán a kaliforniai bozóttüzet még nagyobb problémát okoznak a jövőben, azonban a prioritás most egyértelműen a koronavírus elleni küzdelem. A maszk természetesen az orvosoknak és a fertőzötteknek kell elsősorban.

3 hozzászólás

Gólem

4 hónapja,

Az nem túl sok, de mégis, legalább tesznek valamit...

válasz erre

Harder

4 hónapja, 1 napja

Kifutja nekik...

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 1 napja

Mondjuk akkor már Jack Ma is megérdemelne egy hírt. Ő és az alapítványa már millióknál járnak a maszkokkal, de teszteket és egyéb felszereléseket is visznek. Csak az Egyesült Államokba 1 millió maszkot és 500ezer tesztet vittek, de Latin-Amerika, Ázsia, Afrika és Európa is kapott szállítmányokat. Emellett a kutatásra is milliárdokat adott.

válasz erre