600 millióan használnak reklámblokkolót

2017. február 08.
4.1901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Sokak számára az interneten történő szörfölés és tartalomfogyasztás egyik legidegesítőbb része a reklám, mely a rengeteg weboldalon és a videómegosztókon is meg tudja zavarni a tartalomfogyasztási élményt.

A másik oldalról a tartalomgyártók és üzemeltetők sokszor a reklámbevételekből tartják fent az adott szolgáltatást, így valamilyen szinten szükség van a reklámokra. Akik ennek ellenére nem bírják őket, azok ma már számos reklámblokkoló kiegészítő közül válogathatnak.

A PageFair jelentése szerint a tavalyi évben 600 millióan használtak valamilyen reklámblokkolót, legyen szó táblagépről, mobilról vagy asztali számítógépről. A PageFair azt is előrevetíti, hogy éves szinten akár 30 százalékkal is nőhet ez a szám, ami nem túl jó jel a hagyományos hirdetésekre támaszkodók számára.
3 hozzászólás

inkognito

2 éve, 5 hónapja és 25 napja

Ideje az online oldalaknak és a tévéknek is észrevenni, hogy ez a rengeteg reklám nagyon nem jó. Én pl nem olvasok olyan magazint ahol teli van nyomva egymás után a 8-nyelven-megtanultam-két-hét-alatt című ****ok. Kereskedelmi tévét meg már szinte nem is nézek. Online vagy HBO vagy netfilx. Inkább fizetek többet, de nem akarom látni a hülye reklámokat.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 5 hónapja és 25 napja

Engem nem zavar a reklám ha kellő mennyiségben van jelen. Eleve nem látogatok olyan oldalakat, ahol nem tudnak mértéket tartani, úgyhogy nem is használok reklámblokkolót.

válasz erre

VDemon

2 éve, 5 hónapja és 25 napja

Vannak oldalak ahol kikapcsolom a blokkolót mert maga az oldal körrekt a reklámok megjelenítésében (ilyen az Androgeek is ) de sok helyen nem tartanak be egy minimális etikát sem, ott nekem mindig aktív.

Persze ezekről az oldalakról előbb-utóbb el is tűnök..

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink