A 6 colos Samsung Galaxy S8 S Pennel érkezik?

2016. december 28.
4.4151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az iPhone-hoz hasonlóan, a Samsung Galaxy S szériájának egy-egy új modellje is állandó beszédtéma, folyamatos a találgatás és az információszivárogtatás, aminek egy újabb gyümölcse ez a mai, ami a Weibon tűnt fel, eszerint gigászi S8 érkezhet ceruzával.

Valljuk be, a Note 7 hatalmas űrt hagyott maga után, legalábbis produktivitás terén. A Note széria által újra divatba jött stylus sokunknak alapvető hardverelemet jelenthet okostelefon választáskor. Így, hogy a Note idei kiadása felsült, nagyon nehéz a döntés azoknak, akik ragaszkodnak e termékcsaládhoz, és adott esetben karácsonyra meglepték volna magukat egy újabb modellel.

A Weibon egy új felvetés terjed, amely szerint a következő negyedév végén érkező Samsung Galaxy S8 több variánsa közül az egyik S Pennel együtt érkezhet, pont a fent vázolt okok miatt. Kell egy S Pennel szerelt új, csúcskategóriás készülék, mit vegyek? Vegyél egy 6 colos S8-at, ami mellé S Pen is jár. Bizony, a stylus csak a kezdet, de annak kihasználhatósága indokolja a nagy kijelzőt, ami a hírek szerint 6 colosra nőhet az egyik verzió esetében.
4 hozzászólás

inkognito

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

Gondolom ezzel akarják azokat kárpótolni, akik csalódtak a note-ban és már nem vennének semmi pénzért note-ot. Trükkös nagyon!

válasz erre

Kileah

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

Egyszerűbb is lenne a paletta így.

válasz erre

Harder

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

Így egyből értelmet nyerne a 6 col.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

Azta! meglepett smiley Ez meglepő lenne.

válasz erre