5G-s változatot kap az Ulefone Armor 8 strapatelefon

2020. szeptember 22.
1.9541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Ulefone is csatlakozik strapatelefonjaival az 5G-s mezőnyhöz, így bejelentették, hogy első ilyen készülékük az Ulefone Armor 8 átalakított változata lesz, mely a Helio P60-as lapkakészlet helyett egy Mediatek Dimensity 800-as chipsetre épül fel.

Ez biztosítja neki az 5G-kapcsolatot, ami elképesztő letöltési sebességet ígér a készüléknek alacsonyabb latency társaságában, a beépülő modem képességeit pedig az alábbiakban a saját szemeddel is megtekintheted, hiszen egy iPhone 11-gyel szemben mutatták be a készítők, hogy mit tud majd az Ulefone Armor 8 5G.

Változás még, hogy a 4G-s típushoz mérten már 8GB RAM van a telefonban, de a tárhely is alaposan kibővült, így már 256GB ROM áll benne a rendelkezésünkre, méghozzá a 16 megapixeles központi kamera helyett egy 64 megapixeles típussal, miközben az egész eszköz annyira masszív, mint a tank, hála a MIL-STD-810G tanúsítványnak, valamint az IP68 és a ritka IP69K besorolásnak, amivel még az erős forró vízsugarak sem tesznek kárt benne.

A 6,1 hüvelykes kijelzővel és 5080 mAh-s akkumulátorral érkező Ulefone Armor 8 5G valamikor novemberben jelenik meg, egyelőre azonban nem tudni még, hogy milyen árcédulával.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Kisfaludy82

3 éve, 9 hónapja és 24 napja

Bitang cucc! meglepett smiley

válasz erre