5G támogatással és jobb kameraszettel érkezhet a Nokia 9.1 PureView - ráadásul már idén

2019. július 29.
3.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Nokia 9 PureView mobil kapcsán sokaknak volt nem kevés kifogásolnivalójuk, de a legtöbb kritikát talán még így is a kameraszett kapta, ezen pedig úgy fest, hogy a Nokia brand mögött álló HMD Global javítana a következő iterációra.

A Nokiapoweruser értesülései szerint már javában zajlanak a következő zászlóshajó tesztjei, a visszajelzések alapján pedig az eredetileg a harmadik negyedévre kitűzött premiert elhalasztják, így már csak a Q4-ben debütálhat a Nokia 9.1 PureView.

A fényérzékelő szenzoron fognak ez idő alatt főként javítani, így alacsony megvilágítás mellett is jobb minőségű képeket és videókat lőhetünk majd, illetve a jobb processzor implementálásának és a szoftver javításának kombinációjának hála maga a kamera is gyorsabb működést fog produkálni.

Ezeken felül amiket még várhatunk a Nokia 9.1 PureView esetében, az az 5G támogatás, valamint elviekben a Qualcomm Snapdragon 855 lapkájával jön a mobil. Rebesgetik továbbá, hogy Android Q-val érkezhet a telefon, de egyelőre hivatalos infók híján vagyunk.
2 hozzászólás

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nagyon tolják az 5g-t.

válasz erre

betyár

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Kiváncsi lennék rá h hányan veszik a nokiát világszerte?!

válasz erre