5G lapkákat adna el a Huawei az Apple-nek

2019. április 10.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A világ második mobilgyártója, a Huawei is önálló lapkagyártásba kezd, ami az idei sláger technológiát, az 5G-t érinti, hiszen a kínaiak modemet készítenek, amit aztán másoknak is eladnának.

Egészen pontosan az Apple lenne a célközönség, ugyanis egy meg nem nevezett forrás az Engadget csapatának árulta el, hogy a Samsungot ostromló kínai vállalat kizárólag az almás cég számára biztosítana a saját megoldásából.

Az üzlet hátterében az alábbi probléma áll. Az Apple 2020-ban mindenképpen piacra dobná az első 5G-s mobilját, ám a cég chip gyártó partnere az Intel még nem készült el a saját technológiájával, így marad a cupertinói lehetőség, ám az 2021-ig nem lesz bevethető.

Így jön képbe a harmadik eshetőség, ami szerint a Huawei-től vásárolnák a hiányzó láncszemet, ami egy kicsit megmosolyogtató sztori, mivel a két cég nem ápol éppen jó barátságot.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

Azért még nem biztos, hogy tőlük veszik majd.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ez övön aluli ütés.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

Szóval az USA kormánya kénytelen lesz végignézni, ahogy a nagy Apple rászorul a rendszeresen megtámadott Huawei termékére. Csodálatosan morbid! röhögő smiley

válasz erre