550 euróba kerülhet majd a OnePlus 5

2017. június 10.
3.0821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A tavaszi mobilhullám után hamarosan megkezdődik a nyári dömping, a számos újdonság között pedig olyan fontos modellek bújhatnak majd meg, mint a OnePlus 5, melynek sokat kell fejlődnie az elődhöz képest ahhoz, hogy a jelenlegi csúcsmobilokkal is felvegye a versenyt.

A felsőkategória ugyanis nagyon sokat fejlődött idén, így új kihívások elé állította a fiatal kínai gyártót, mely az eddigi hírek szerint megbirkózik majd a feladattal. A június 20-án érkező OnePlus 5 ugyanis az egyik legerősebb processzorral, frissebb, modernebb külsővel és dupla hátsó kamerával érkezik.

A nagy kérdés már csak az árazás maradt, melyről sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy emelkedni fog az elődökhöz képest. Nemrég egy érdekes számolgatás után kijött az 550 eurós ár, mely egyébként teljesen reálisnak tűnik és ha beigazolódik, akkor továbbra is bomba vételről beszélhetünk.

Az 550 euró egy finnországi promócióból jött ki, ahol két vip jegyet ígértek egy fesztiválra és egy OnePlus 5-öt. A díj összértékét 948 euróban határozták meg, a két vip jegy pedig 199-199 euróba kerül, így a OnePlus 5-re maradt az 550 eurós ár.
4 hozzászólás

Kileah

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Lassan már árban is másolja az iPhone-t! röhögő smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Egy ilyen kínai ****ért sosem adnék ennyit.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Kezdenek elszállni az árral.

válasz erre

Levi87

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Sőt, lehet hogy ők kedvezményesen kapják, úgyhogy lehet hogy még több...

válasz erre