3-szoros optikai nagyítást kínálhat a Note 8

2017. május 18.
3.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung idén egy újabb mérföldkőhöz érkezett az okostelefonok kapcsán, hiszen a Galaxy S család zászlóshajói merőben új külsőt és filozófiát hoztak magukkal, melyet minden bizonnyal a Note 8 is folytatni fog.

A produktivitásra és akár a stylus használatára is kiélezett Note széria tavaly nagyot éget, idén kulcsfontosságú a siker, de több szempontból sincs egyszerű dolga. Egyfelől a kijelző méretét kérdéses, hogy mennyire tudják már tovább növelni a Galaxy S8+ mellett, másfelől pedig a dizájn terén sincs túl sok mozgásterük. Persze az ujjlenyomat-olvasót vélhetően normális helyre teszik majd, erőből biztosan nem lesz hiány és van még egy nagy potenciállal rendelkező terület.

A kameráról van szó, melyben a dél-koreai óriás idei csúcsmodellje semmi különösen nem hoztak, miközben a riválisok már két hátsó modulnál és újabb lehetőségeknél járnak. A hírek szerint a Note 8 két hátsó kamerával érkezik, a párosítás pedig az Apple megoldásához hasonlít majd.

A második modul ugyanis 3-szoros optikai nagyítást tehet lehetővé, mely nagyon sok felhasználó számára lehet vonzó, hiszen kiváló minőségű képeket készíthetünk vele távolabbról is. Hivatalos megerősítés természetesen még nincs, de földhözragadt elképzelésről van szó.
3 hozzászólás

techiii

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Feleslegnek érzem ezt bele, ráadásul eddig nem nagyon tudtak ezt esztétikusan megoldani.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Tőlem bármennyi kamera lehet benne, de soha többé Samsung! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Azért erre kíváncsi leszek. mosolygó smiley

válasz erre