3-szoros optikai nagyítást kínálhat a Note 8

2017. május 18.
3.3371
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung idén egy újabb mérföldkőhöz érkezett az okostelefonok kapcsán, hiszen a Galaxy S család zászlóshajói merőben új külsőt és filozófiát hoztak magukkal, melyet minden bizonnyal a Note 8 is folytatni fog.
 

A produktivitásra és akár a stylus használatára is kiélezett Note széria tavaly nagyot éget, idén kulcsfontosságú a siker, de több szempontból sincs egyszerű dolga. Egyfelől a kijelző méretét kérdéses, hogy mennyire tudják már tovább növelni a Galaxy S8+ mellett, másfelől pedig a dizájn terén sincs túl sok mozgásterük. Persze az ujjlenyomat-olvasót vélhetően normális helyre teszik majd, erőből biztosan nem lesz hiány és van még egy nagy potenciállal rendelkező terület.

A kameráról van szó, melyben a dél-koreai óriás idei csúcsmodellje semmi különösen nem hoztak, miközben a riválisok már két hátsó modulnál és újabb lehetőségeknél járnak. A hírek szerint a Note 8 két hátsó kamerával érkezik, a párosítás pedig az Apple megoldásához hasonlít majd.

A második modul ugyanis 3-szoros optikai nagyítást tehet lehetővé, mely nagyon sok felhasználó számára lehet vonzó, hiszen kiváló minőségű képeket készíthetünk vele távolabbról is. Hivatalos megerősítés természetesen még nincs, de földhözragadt elképzelésről van szó.
3 hozzászólás

techiii

10 hónapja,

Feleslegnek érzem ezt bele, ráadásul eddig nem nagyon tudtak ezt esztétikusan megoldani.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja,

Tőlem bármennyi kamera lehet benne, de soha többé Samsung!

válasz erre

Porthos

10 hónapja,

Azért erre kíváncsi leszek.

válasz erre