360 fokos kamerával bővít az Acer

2017. augusztus 31.
2.8391
dfp profilja, adatai
dfp
Az Acer főként a hordozható számítógépeivel vált ismerté, az okostelefonok és a táblagépek piacán pedig kimondottan sikertelen gyártónak számítanak, hiszen nem igazán tudták megvetni a lábukat a rengeteg rivális mellett.

Az IFA 2017 alkalmával azonban a sok PC-s újdonság mellett két különleges kamerát is bemutattak, melyek közül talán az Acer Holo360 érdekelhet többeket. A Qualcomm Connected Camera platformjára épülő újdonság nem egy tipikus mobilos kiegészítő, hiszen egy 3 hüvelykes kijelzővel és Android 7-es operációs rendszerrel rendelkezik, vagyis az elkészült videókat és képeket rögtön az eszközről is meg tudjuk osztani.

A fotók terén 6,9K felbontás áll a rendelkezésünkre, míg a videózásban a 4K jelenti a határt. A másik kamerás újdonságuk az Acer Vision360 nevet kapta és az autósoknak készült. A 360 fokos látószöggel rendelkező, 4K-s felvételeket készítő újdonság ugyanis baleset esetén rögzíti a koordinátát és a dátumot, a felvételeken pedig minden látszik.

A kamera képét távolról is láthatjuk, mely parkolás esetén automatikusan beindul, így sosem felejtjük el merre parkoltunk.
2 hozzászólás

inkognito

10 hónapja, 2 hete

Nem rossz.

válasz erre

Harder

10 hónapja, 2 hete

Ez az autós kamera jónak tűnik, de gondolom a parkolós dolog csak aktív nettel működik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink