360 fokos kamerán dolgozhat a HTC

2017. május 14.
3.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A HTC kapcsán most megint egy kisebbfajta gödörről beszélhetünk, hiszen néhány jó termék után ismét óriási baklövéseket követnek el sorban egymás után, de még ebben a hónapban ismét változhat a helyzet.

Május 16-án ugyanis egy új csúcsmobilt mutathatnak be, melynek pontos neve egyelőre nem ismert, de sokan csak HTC U 11 néven emlegetik. A készülék abszolút csúcshardvert vonultat majd fel Snapdargon 835-ös chipkészlettel és arra is nagy az esély, hogy érintésérzékeny keretet kap.



Ez már önmagában egy igen nagy fejlesztés lenne a HTC-től, de a vállalat állítólag a kamera és/vagy a hangok terén is nagyot alkotna. A nemrég közzétett tweet alapján 360 fokos kamerára vagy 360 fokos hangfelvételre gondol a szaksajtó.

A HTC-nek már van tapasztalata a kamerák terén, hiszen a néhány éve piacra dobtak egy akciókamerát Re néven, most lehet, hogy egy külön kiegészítőről vagy az előlapi és hátlapi kamerák együttes megoldásáról van szó. A rövid videót elnézve a legnagyobb esély mégiscsak a "360 fokos" hangra van, amelynek talán a marketing oldala lesz az erősebb.
3 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Hát ez elég furcsán néz ki... röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Micsoda periszkópok! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Hát ez most már hamarosan kiderül... mosolygó smiley

válasz erre