35 ezer dollárt ajánlott fel az Instagram a TikTok-vetélytárs Reels alkotóinak

2021. november 12.
93.3441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Instagram hatalmas pénzösszegeket kínál az alkotóknak, hogy videókat tegyenek közzé a TikTok versenytársán, a Reels-en - derül ki a TechCrunch és a Business Insider két anyagából.

Az Instagram júliusban jelentette be a Reels bónuszprogramját, amikor a Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg azt mondta, hogy a vállalat 2022-ig 1 milliárd dollárt fizet az alkotóknak. A friss értesülések új megvilágításba helyezik, hogy pontosan mennyit ajánlanak az egyes alkotóknak a Reels-ért, és hogy hány megtekintést kell elérniük ahhoz, hogy megkapják a maximális bónuszkifizetést.

A TechCrunch rámutat egy Reddit-posztra, ahol valakinek akár 35 ezer dollárt is felajánlottak, ha a Reels-en egy hónap alatt 58,31 millió megtekintést érnek el. Ez összhangban van azzal, amit a Business Insider beszámolója szerint Sam és Cori Werrellnek ajánlottak fel, hogy Reels tartalmakat készítsenek 283 ezer Instagram-követőjük számára.

Eközben a kisebb alkotóknak állítólag sokkal szerényebb összegeket ajánlottak fel. Maddy Corbin, a körülbelül 52 ezer Instagram-követővel rendelkező alkotónak állítólag akár 1000 dollárt is felajánlottak, de azt mondja, hogy tud olyanról, akinek 600 vagy 800 dollárt ajánlottak.

A TechCrunch szerint úgy tűnik, hogy ezek a bónuszok idővel egyre nőnek - egy másik, 24 ezer Instagram-követővel rendelkező alkotónak nemrég 8500 dollárt ajánlottak fel 9,28 millió megtekintésért.
anyagából.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ez is milyen mocskos biznisz! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Mindig van az a pénz... mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Az elég kevésnek tűnik. meglepett smiley

válasz erre

Harder

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Micsoda arcátlanság. röhögő smiley

válasz erre