25 darab iPhone X-szel kérte meg barátnője kezét egy kínai férfi

2017. november 13.
7.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő dologra használta fel a legújabb iPhone X készüléket Ming Cheng, egy kínai fiatalember, aki úgy döntött, hogy míg mások kecskékkel próbálják meggyőzni szerelmüket arról, hogy ők az ideális jelöltek, addig ő ehhez az Apple csúcstelefonját használja fel.

Ennek érdekében megvásárolt 25 darab iPhone X-et - ez 25 ezer dollárjába, azaz közel 7 millió forintjába került -, hogy azokból rózsaszirmokra egy szívecskét készítsen, és a közepébe egy gyűrűt helyezzen el, ezzel jelezve barátnőjének eljegyzési szándékát.

25 darab iPhone X-szel kérte meg barátnője kezét egy kínai férfi - 2. kép

A csodálatos műalkotás mellett természetesen volt térdre borulás is, nagy szerencséjére pedig barátnője igent mondott. Hogy mi lett a 25 darab iPhone X sorsa, ami azért ennyi, mert ennyi idős a nő is? Nagyon egyszerű: a játékfejlesztőként dolgozó Cheng szétosztotta barátai és a lány barátnői között, szóval jó lehetett Ming Cheng barátjának lenni...

25 darab iPhone X-szel kérte meg barátnője kezét egy kínai férfi - 3. kép

4 hozzászólás

marco

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

TEchie írta:
Ez nem normális!
Szerintem se. Kibontani egy ajándékot pfffff.

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez nem normális!

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez nagyon beteg dolog...

válasz erre

rDAVE

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Kínában furán kezelik a pénzt. Kínai kormány nagy bánatára túl spórolósak (nem úgy nő a belső fogyasztás, ahogy ők szeretnék), de amikor költenek az totál kiakasztó európai szemmel... Ennyi pénzből valami különleges utazást vagy programot (de akár belefektethetne a jövőjükbe is) találhatott volna ki, viszont helyette csak vesz halom drága telefont. (Az Apple fanok ne örüljenek, itt nem a telefon a lényeg, csak az ára )

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink