2017-től jön az olcsó internet

2016. október 24.
2.4741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az internetre manapság a legtöbben már úgy gondolunk, mint egy bárki számára rendelkezésre álló alap szolgáltatás, azonban világszinten is folyamatosan hallani arról, hogy sokakhoz még nem jutott el.

Az internet nélküli területeket azonban nem csak külföldön kell keresnünk, hiszen itthon sincs mindenkinek otthoni vagy legalább mobil internetje, ezen pedig jövőre változtatnának. A Digitális Jólét Program keretein belül ugyanis 2017 január 1-től minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz az úgynevezett "Digitális Jólét Alapcsomag".

Ennek pontos részletei még nem ismertek, így nem tudni, hogy mekkora sebességről, milyen adatforgalmi korlátokról és egyéb feltételekről beszélhetünk majd. Annyi azonban biztosra vehető, hogy a díjcsomagnak legalább 15 százalékkal olcsóbbnak kell lennie, mint a szolgáltatók jelenlegi legolcsóbb csomagja.

Persze az ajánlat komoly feltételekhez kötött, például nem rendelkezhetünk már meglévő mobilinternettel, otthoni szolgáltatás esetén pedig legalább 1 évig internet nélkül kell lennünk a csomag bevezettetéséhez.
2 hozzászólás

VDemon

8 éve, 24 napja

Ezek az állami segítségnyújtások általában nagyon megszopatják a jónépet és nagyon gagyik. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 24 napja

Akkor még most kell megemelni a mostani csomagokat 15%-kal. röhögő smiley Mondjuk eddig is lehetett volna a cégeknek valami mocsok olcsó net csomagja, ami éppen elég böngészésre. Ha már valaki szerződött velük, akkor esélyes, hogy hosszú ideig marad és akár nagyobb csomagra is áttérne(ha tud).

válasz erre