2015-ben érkezik a Heroes: Reborn miniszéria!

2014. február 23.
4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Az NBC vérszemet kapott a 24: Live Another Dayen felbuzdulva, ugyanis úgy döntöttek, hogy 2015-ben minisorozat formájában visszahozzák a Hősöket (Heroes).

A sorozat 2006-ban indult útjára, és négy évadot élt meg, közben pedig elindította Hayden Panettiere és Zachary Quinto pályafutását is.
A rajongók az első évadot szerették a legjobban, és most a Deadline hírei szerint a széria készítője, Tim Kring visszahozza a Hősöket egy 13 részes minisorozat erejéig - csak úgy, mint ahogyan a Fox teszi a 24: Live Another Dayjel. A cím Heroes: Reborn lett, és 2015 folyamán kerül tévéképernyőkre, ráadásul a széria előtt minden új karaktert bemutatnak egy-egy online epizódon keresztül. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy az eredeti sorozat szereplői közül ki tér vissza, és ki nem.
A főszereplőket Ali Larter (Tracy Strauss), Hayden Panettiere (Claire Bennet), Jack Coleman (Noah Bennet), Milo Ventimiglia (Peter Petrelli), Masi Oka (Hiro Nakamura), Greg Grunberg (Matt Parkman), Sendhil Ramamurthy (Mohinder Suresh), James Kyson (Ando Masahashi), Adrian Pasdar (Nathan Petrelli), Zachary Quitno (Sylar), Cristine Rose (Angela Petrelli), Ashley Crow (Sandra Bennet) és Jimmy Jean-Louis (Haitian) alakították.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink