2 órán át rendelhető a OnePlus One

2015. január 20.
6151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Általában csak meghívóval lehet hozzájutni az egyik legjobb androidos telefonként számon tartott OnePlus One készülékhez, ám ma két órán át bárki rendelhet belőle.

A OnePlus One abszolút csúcskategóriás képességekkel rendelkezik, szép és jó is, miközben vetélytársainál jóval olcsóbban lehet hozzájutni.

A telefon 16 gigás tárhellyel 299 dollárba, 64 gigással 349 dollárba kerül, ami a jelenlegi magas árfolyam mellett is 82/96 ezer forint.

Magyar idő szerint este 6 és 8 óra között lehet rendelni belőle. Érdemes, hiszen nem mindennapi készülékről van szó és biztosan nem látunk minden második embernél egy ilyen okostelefont. Továbbá ezen a készüléken a gyártó nagyjából 3000 forintot keres, míg a konkurencia gyártók egy telefonon ennek az összegnek a 20-30 szorosát keresik meg.



A telefon nagyon szép küllemre is és a belső hardver is vonzó. De nézzük részletesebben a specifikációt:

A OnePlus One 5,5?-es 1080p-s kijelzője a Japan Display műhelyéből került ki. A vékony keret igazán modern külsőt kölcsönöz számára, ezzel az LG G2-vel rivalizálhat. A belsejében ? egy, a Qualcomm-mal kötött megállapodásnak köszönhetően ? a legújabb szupergyors Snapdragon 801 kerül. Ugyanez az áramkör van a vadonatúj Galaxy S5-ben, az Xperia Z2-ben vagy a HTC M8-ban is, azonban a OnePlus One 2,5 GHz-es futó processzorát 3 GB-nyi RAM támogatja, ami elvileg gyorsabbá teheti a One-t a konkurenseknél.

A telefon hátoldalára egy 13 MP-es Sony Exmor kamera kerül, előre pedig egy 5 MP-es egység. 3100 mAh-s az akkuja, sztereó hangszórói vannak, és opcionálisan 16 vagy 64 GB memóriával kérhető.

A készüléket megrendelni az alábbi oldalon tudod.
nincs még hozzászólás