2 millió gigabájtnyi pornóval bizonyították, hogy nem korlátlan az Amazon felhőszolgáltatása

2017. augusztus 26.
4.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár rengeteg szolgáltató hajlamos korlátlan tárhelyet és egyebeket ígérgetni felhasználóinak, azonban nem árt tudni, hogy ez gyakorlatilag hazugság abban az értelemben, hogy technológiailag nem létezik olyan, hogy végtelenség vagy korlátlanság.
 

Ezt pedig most egy Beaston02 névre hallgató Reddit-felhasználó be is bizonyította, emberünk ugyanis elhatározta, hogy megnézi, pontosan meddig tart a korlátlanság például az Amazon így titulált felhő alapú tárhelyében, és ahogyan az várható volt, emberünk kimerítette a keretet. Méghozzá pornóval!

Mit pornóval, igazi pornócunamival, hiszen 2 millió gigabátjnak megfelelő - ez nagyjából 1,8 petabájt - pornót és erotikus filmet töltött le a tárhelyre, illetve élő pornófelvételeket is rögzített, mert nem talált összesen annyi pornót a világhálón, amivel ki tudta volna tölteni a keretet.

Csak a miheztartás végett, ez 300 évnyi pornónak megfelelő mennyiség, ami nyilván emberi ésszel felfoghatatlan, illetve megnézhetetlen, de azt tökéletesen megmutatta, hogy a korlátlan tárhely szolgáltatás nem is mindig olyan korlátlan, még ha ennyi helyre egy átlagos felhasználónak nincs is szüksége.
5 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Ő bizonyítani akart.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Tesztelte, ennyi.

válasz erre

VDemon

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Mekkora arc a gyerek.

válasz erre

Levi87

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Mekkora állat ez a csávó

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ez nagyon beteg!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink