1917 címmel semmihez sem hasonlítható háborús film jön Sam Mendes-től

2019. október 04.
3.5251
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azonnal bekatapultálta magát az 1917 a legvártabb filmek közé, ugyanis az Oscar-díjas Sam Mendes alkotása megkapta a hivatalos előzetesét, ami nemcsak, hogy már önmagában hangulatos, de van egy bizonyos információ, ami még jobban négyzetre emeli az egészet.
 

Ha esetleg láttad a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) című Oscar-díjas filmet, akkor valószínűleg te is emlékszel még arra, ahogyan az egész film úgy lett felvéve, mintha egy nagy vágatlan jelenetből állna az egész. Persze ezt különféle trükkfelvételekkel oldották meg, de a végeredmény elképesztő volt.

Nos, az 1917-ben egy ugyanilyen praktikát fognak végbevinni, csak éppenséggel itt egy háborús környezetben. A sztori az első világháború idején játszódik, amikor is két fiatal brit katonának át kell jutnia az ellenséges zónán, hogy leszállítsanak egy olyan üzenetet, amivel több száz katonát menthet meg egy halálos csapástól. Az operatőr Roger Deakins lesz, tehát a képi világra egészen biztosan nem lehet panasz majd, a castingról pedig korábban már hírt adtunk.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hangulatra ez a trailer 10/10. Kiváncsi leszek erre a filmre!

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete

Elég grandiózusnak tűnik, amúgy is imádom a háborús filmeket, úgyhogy várom!

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 3 hete

Uhhhh ez elég ütős!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink