140 millió felhasználó felett jár a Spotify

2017. június 16.
4.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A zenei stream szolgáltatások tekintetében nagy a harc a felhasználókért és a minél előkelőbb piaci részesedésért, így alkalomadtán hallatnak maguk felől a nagyobb cégek és bedobnak egy-két statisztikai adatot, most a Spotify volt a soros.

Utoljára az Apple felhasználói táboráról hallhattunk az idei WWDC konferencián, amik is a 27 milliós adatot dobták be a köztudatba, most pedig amolyan revansként a Spotify is publikálta, hányan is választják az ő megoldásukat.

A friss adatok alapján a regisztrált tagok száma mára meghaladta a 140 milliót, míg az aktív előfizetéssel rendelkezők csoportja 50 milliónál jár. Előbbi adatról utoljára tavaly júniusban olvashattunk, hiszen akkor lépték át a bűvös 100 milliót, így egy év alatt 40% növekedést tudtak elérni.

Az elemzők szerint a Spotify népszerűsége illetve folyamatos növekedése, valamint az Apple Music bemutatásakor látott megugrás, ám azóta csak lassú növekedés azt bizonyítja, hogy míg utóbbinak nincs ingyenes felhasználási lehetősége, addig az előbbinél alkalmazott megoldás szimpatikus a felhasználók számára.
4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 6 napja

Az a bajom a Spotify-jal, hogy sokkal kisebb a zenei tára. Lehet nektek nem tűnik fel, de amikor én az underground koreai cuccaimat keresném, akkor ott ritkán találom meg. röhögő smiley Az Apple-nél szinte mindent megtalálok. Azonban most három hónapra akciós a Spotify, nincs kétszáz forint, szóval elő fogok fizetni.

válasz erre

techiii

7 éve, 5 hónapja és 6 napja

Én is köztük vagyok röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 5 hónapja és 6 napja

Rendesen elverte a konkurenciát, mondjuk rohadt aggresszívek.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 5 hónapja és 6 napja

Keményen tolják a spotinál bakker! meglepett smiley

válasz erre