13 órát töltött a fagyos folyóban egy iPhone 7, de még csak le sem merült!

2017. január 27.
4.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az iPhone 7 hivatalosan egy IP67-es szabvánnyal ellátott készülék, ami papíron azt jelenti, hogy maximum 30 percig áll ellent, legfeljebb másfél méteres víznek, azonban akadhatnak kivételek.

A Daily Mail számolt be például arról a különleges orosz esetről, amelynek során néhány fiatal Yakutsk településen lékhorgászatra indult a Lénára, ahol éppen akkor -36 Celsius fokos hőmérséklet volt, de ez Szibériában nem olyan szokatlan, mint nálunk.

A túra jól indult, felállították a kis fakunyhót, kivágták a léket, a horgászat közbeni bohóckodás során azonban az egyik fiatal készüléke beleesett a léken keresztül a fagyos folyóba, ahol 13 órát töltött el a legnagyobb mínuszokban, méghozzá 1,2 méteres mélységben.

13 órát töltött a fagyos folyóban egy iPhone 7, de még csak le sem merült! - 2. kép

A 13. órában azonban történt valami: a csapat egyik tagja szólt egy ismerősének, aki egy speciális búvárruha segítségével lemerült a fagyos folyóba annak érdekében, hogy felhozza a telefont, illetve ami maradt belőle.

13 órát töltött a fagyos folyóban egy iPhone 7, de még csak le sem merült! - 3. kép

Meglepődve tapasztalta azonban, hogy a készülék nem elég, hogy meglett, mindemellett ki sem kapcsolt, sőt tökéletesen működött, hovatovább akkumulátora sem merült le teljesen, de 35-ről 19 százalékra csökkent a töltöttsége.

2 hozzászólás

petrovicsz

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Az igen! meglepett smiley Konzerválta a hideg! röhögő smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Na az elég komoly! mosolygó smiley

válasz erre