12,2 colos Galaxy Note Pro

2013. december 21.
4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Egy privát rendezvényen úgy tűnik, a Samsung bejelentette a 12,2 colos Galaxy Tab Note-ot, elég durva felszereltséggel megspékelve.

Már novemberben feltűnt az FCC-n egy 12 hüvelykes Samsung táblagép, egy dél-korai magánrendezvényen pedig több helyi fórum tanúsága szerint a vállalat most be is mutatta a Galaxy Note Pro névre keresztelt gépet ? egyelőre hivatalos berkekből még nem erősítették meg az infókat, ha azonban minden igaz, akkor valódi csúcstablet van készülőben.A 12,2 colos panel LCD technológiára épül, felbontása 2560x1600 pixeles, 3GB-nyi rendszermemóriát és 9500mAh-s akkumulátort tuszkoltak belé, processzora várhatóan a vállalat saját fejlesztésű nyolcmagos Exynos chipje lesz, de néhány Qulacomm modell sem zárható ki.

Wi-Fi-s és 4G-s változat is készül majd a 750 grammos gépből, operációs rendszerként Android KitKat-et kapunk előtelepítve. Remélhetőleg a Samsung a CES-en bemutatja a terméket és többet is megtudunk majd róla ? mondjuk az árát. Bár ezzel kapcsolatban lehet tippelni, mivel a kis tesója tudjuk, hogy mennyiért pihen a boltok polcain.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink