12 majom, újragondolva ? sorozat a SyFy műsorán

2014. július 15.
3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
"Más, sorozat formátumra adaptált mozifilmekkel ellentétben, mi nem szerettük volna ugyanazt kisképernyőre vinni," -  nyitlatkozta a 13 részes projekt  executive producere, Terry Matalas.

Tehát ne várjuk, hogy a Syfy 12 Monkeys című produkciója Terry Gilliam 1995-ös filmjének tévés reméake-je lesz.


"Teljesen újra gondoltuk" ? árulta el Matalas hétfőn, a aTCA nyári sajtóturnéja során.

- "Nagy rajongói vagyunk a filmnek, imádjuk és végtelenségig tiszteljuk azt. Semmiképpen sem szerettünk volna ahhoz nyúlni, amit már bemutatott.

"Nem szeretnénk olyan lenni, mint egy csupa feldolgozásokat játszó rockbanda." mondta Amanda Schull, a női főszereplő, majd a társproducer Travis Ficket is hozzátette: "Semmi értelme újra elmondani ugyanazt a történetet."
A 12 Monkeys az időutazó Cole-ról (Aaron Stanford) szól, aki a poszt-apokaliptikus jövőből érkezik a napjainkba azzal a küldetéssel, hogy megtalálja és megsemmisítse a halálos járvány forrását, amely végül majd megtizedeli az emberi fajt.
A 2015 januárjára tervezett sorozat háttércsapata szándékosan változtatott bizonyos dolgokon, hogy felfrisssítse és más környezetbe helyezze a történetet.
"Mindenbe belenyúltunk, amibe csak tudtunk" ? árulta el Matalas.  A főszereplők kivételével (Cole és Dr. Whaley) és természetesen lesznek a moziban látottakhoz hasonló karakterek, mint például Jones. Illetve az időutazás ábrázolása is erőteljesebb lesz, a vizuális effekteket Rian Johnson  2012-es filmje, a Looper ? A jövő gyilkosa inspirálta.

https://www.youtube.com/watch?v=uOiCPEbrmOk

Richard Suckle executive producer, aki a Brad Pitt és Bruce Willis főszereplésével készült alkotás útját is egyengette, azóta dolgozik a 12 majom kisképernyőre adatálásán, mióta a film a mozikba került, de eddig mindig akadályokba ütközött.
Végülis a producerek nagyon szerettek volna egy időutazós sorozatot (meglátogatunk különböző helyeket a múltban, mint a 80-as évek, vagy az I. világháború.), és habár a történetnek olyan gazdag a mitológiája, szeretnék, ha földhözragadtabb, thrilleresen feszült hangulatú epizódokat a nézők elé tárni hétről, hétre.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink