1000 eurós árcédulával augusztusban érkezik az Oppo Find X

2018. június 20.
7.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Korábban már beszámoltunk az akkor még titokzatos Oppo Find X készülékről, ami kicsit másolja a Vivo Nex-nél látott megoldásokat, de a neve miatt talán népszerűbb lehet majd - Európában legalábbis, de nem lesz olcsó.
Advertisement

Most már egy több perces videón is megcsodálhatjuk az igencsak csinos mobilt, ami szoftveresen az iPhone X gesztsuvezérléseit használja, vagyis ahhoz nagyon hasonlókat, így ha visszatekintünk a tavalyi debütálásra, a jubileumi Apple modell úttörőnek számít ismét.

Míg tavaly és az év elején a Notch volt a trend, addig úgy fest a következő időszakban talán a pop-up kamerarendszer lesz középpontban, hiszen a Vivo után az Oppo is így tudta kivitelezni az abszolút kávamentes kialakítást.

Most már azt is tudjuk, hogy az Oppo Find X augusztusban kerülhet a felhasználók kezei közé, az ára pedig eléggé borsos lesz, hiszen 999 eurót kóstál majd a mobil, amiből készül egy Lamborghini Edition is potom 1700 euróért.

Nézd nagyban ezt a videót!



Oppo Find X készülékről, ami kicsit másolja a Vivo Nex-nél látott megoldásokat, de a neve miatt talán népszerűbb lehet majd - Európában legalábbis, de nem lesz olcsó.'>
3 hozzászólás

muki

6 éve, 2 hónapja és 26 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Nem is kommentálom csak annyival: ez a banda szánalmas. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kicsit túlértékelik saját magukat. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ezek hülyék! röhögő smiley

válasz erre