1 milliárd dollár fölé értékelik Andy Rubin mobilos vállalkozását

2017. augusztus 16.
3.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az elmúlt hónapokban egyre sűrűbben lehetett hallani Andy Rubin és az Essential nevét, hiszen az Android egykori atyjának új projektje több okból is izgalmasnak tűnik és nagyon úgy fest, hogy az üzleti oldalát is felrázza kicsit a piacnak.

A késében lévő Essential Phone állítólag még ebben a hónapban piacra kerül és ez úgy fest, hogy elegendő okot adott arra, hogy a vállalat 0,25 százalékát 3 millió dollárért megvegye a Foxconn-hoz köthető FIH. Ez azt jelenti, hogy az Essential a problémák és a késések ellenére elméletileg 1,2 milliárd dollárt ér, ami remek teljesítmény ahhoz képest, hogy egy relatíve új projektről van szó.

Persze bemutatták már a mobilt, ami igencsak vonzóra sikeredett, így a befektetők az érdeklődést látván már sejthetik, hogy nagyszabású projektről van szó, de láttunk már ilyeneket hamar bedőlni. Persze ez az 1,2 milliárd dolláros értékelés csak egy felszorzott számolgatás az elemzők részéről, de jól mutatja, hogy be lehet szállni a nagyok közé.
2 hozzászólás

TEchie

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hát ezek valami másért vásárolják be magukat ennyiért, gondolom gyártási opció vagy ilyesmi lehet a háttérben. Ez az egész egyelőre csak egy ígéret.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Érdekes értékelés úgy hogy ki sem tudták még adni a telefont. röhögő smiley

válasz erre