Szerkesztőségi köszöntő

2016. augusztus 15.
44.7221
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Amikor egy szerkesztőségben felmerül hogy valami olyat kéne alkotni, ami még nincs, a legalapvetőbb kérdés mindig az: miben legyen más, mint a már piacon lévő hasonló magazinok - az Androgeek esetében a válasz adott volt: mindenben. Hosszú évek óta tervezzük hogy olyan tech magazint hozzunk létre, amilyennel nem lehetett eddig találkozni. Folyamatosan terveztünk, vártuk azt a pillanatot, amikor érdemes megjelenni, amikor minden adott lesz ahhoz, hogy debütáljon a legújabb tech-geek magazin. Elérkezett a pillanat.


Az androgeeket alapító Blake Dashed és egyre jobban bővülő csapata az évek alatt több és több energiát fektetett abba, hogy kiszolgálja a hazai it-tech érdeklődésű közösséget. A korábbi években már több mérföldkövet is ünnepelhetett a lap, ma azonban minden eddiginél fontosabbhoz érkeztünk, melyet nyugodtan nevezhetünk az egész Androgeek-történelem legmeghatározóbb pontjának.

Ezen a szép napsütéses augusztusi napon ugyanis hivatalosan is elindul a kívül-belül teljesen megújult Androgeek online magazin, mely immáron a Game Channel család tagja. Az új szerkesztőség még több tartalommal vár titeket, hogy innentől kezdve Veletek együtt építsük tovább az oldal történelmét.

Az Androgeek egy családias hangulatú projektként indult 2013-ban, azzal a céllal, hogy egyedi hangnemben szolgálja fel olvasói számára a legfrissebb tech tartalmakat, mindezt úgy hogy mindenki számára szolgáljon megjelenési felülettel - egyedülálló freelancer magazinként debütált a hazai piacon.

Ismerős arcokkal továbbra is találkozhattok, hiszen az oldal megálmodója, Buda András továbbra is a közösség oszlopos tagja marad és alkalomadtán egy-egy írással is megörvendeztet titeket. Hanziness szintén a megújult Androgeek csapat tagjaként tér vissza, méghozzá rovatvezetőként, tőle pedig leginkább Windows-os tartalmakra számíthattok.

Célunk már a tervezési fázisban is az volt, hogy a lehető legtöbb embernek nyújtsunk friss és hasznos információkat, így a Windows-os tartalmak mellett dedikált rovatot szentelünk a Linux és mac OS rendszereknek, ahol folyamatosan számolunk majd be nektek a legfrissebb funkciókról és termékekről, valamint hasznos tippekkel is segítünk titeket.

Az idén 15 éves Game Channel magazin oszlopos tagjai nyújtják az alapot a régi-új technológiai magazin szerkesztőségi gárdájához. Maniac és csirkee a kiadó több lapjánál is fontos szerepet töltenek be, mondhatjuk úgy is, a család ikonikus tagjai közé tartoznak. Szakértelmükre és elhivatottságukra itt is számítunk, mind a napi hírek, mind pedig a rovatok igazgatása esetében.

A főszerkesztő-helyettesi posztot jómagam - dfp - fogom betölteni, a Game Channel oldalán több éve vezetem a tech- és hardver részleget, így az egész GC univerzum atyja, marco engem bízott meg e tiszteletteljes feladatkörrel. Marcoval közösen fogjuk a szerkesztőségi munkálatokat irányítani.

Most, hogy egy kis történelemóra után megismerhettétek az újkor hőseit, itt az ideje megosztani veletek a szerkesztőségi víziónkat, azt az irányt, amit a jövőben képviselni szeretnénk. Az Androgeek új csapata azért állt össze, hogy a tech és it-beállítottságú hazai olvasókat egy komplex, fiatalos és közvetlen hangvételű magazinnal szolgálja ki.

Híreinkkel és cikkeinkkel nem csak a jól megszokott hardverek világába vezetünk be Titeket, hanem az egyre több területen az életünk részévé váló okoseszközök, az asztali és mobil operációs rendszerek, különféle tudományos témák és a technológiához egyre szorosabban kapcsolódó autók világába is mi szeretnénk belépőként szolgálni számotokra.

Mi magunk is élénken érdeklődünk az oldalon megjelenő tech tartalmak iránt, de jól tudjuk, hogy mennyire fontos a kikapcsolódás és a szórakozás. A geeklife rovatot pontosan ennek szenteltük, hiszen itt találkozhattok majd a legfrissebb film trailerekkel, filmes hírekkel, fesztiválbeszámolókkal és egyéb szórakoztatót témákkal.

Az oldal ugyan ma kezdi meg új életét, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden úgy is marad, ahogy ma látjátok. A háttérben folyamatosan fejlesztünk, így a következő egy hónapban több változásra is számíthattok. Igyekszünk odafigyelni az olvasók igényeire, így már az első naptól kezdve örömmel várjuk a visszajelzéseket, ötleteket és egyéb javaslatokat annak érdekében, hogy az ősz beköszöntével közel végleges formánkat ölthessük magukra.

Természetesen egy ilyen örömteli pillanatot jól meg is kell ünnepelni, így induló nyereményjátékokra is számíthattok, melyek részleteivel a következő napokban-hetekben jelentkezünk.

Reméljük Magyarország legújabb tech, it és geek oldala elnyeri a tetszéseteket és megújuló közösségünk aktív részeivé váltok!
17 hozzászólás

Ronalddo

8 éve, 4 hónapja

Nagyon szuper oldal lett, megvan a kedvenc tech magazinom! mosolygó smiley

válasz erre

Paint

8 éve, 4 hónapja

Gratulálok a megújuláshoz, kedves Androgeek team, minden jót a továbbiakban! Én személyszerint örünék az oldalon egy blogíró opciónak, hogy itt is mindenkit terrorizálhassak a lemezkritikáimmal.. mosolygó smiley

válasz erre

VDemon

8 éve, 4 hónapja

Néhány napja fedeztem fel - én nem Game Channel-esként mosolygó smiley - az oldalt és azonnal beleszerettem. A szövegstílus, a kinézet, a csapat, minden nagyon szimmpatikus.

Függő lettem. röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

8 éve, 4 hónapja

Nagyszerű tervek, nagyon örülök hogy elindultatok. Pár napja vagyok, követem, és egy biztos: eddig ez a legérdekesebb tech magazin!

válasz erre

zender

8 éve, 4 hónapja

Követem hónap eleje óta és imádom! mosolygó smiley Valahol GC-n láttam épp hogy valami készül, onnan regeltem át. Sok sikert srácok!

válasz erre
12a(z) 2 -ből