Ilyen egy svájcibicska órába csomagolva

Szponzorált tartalom
2020. október 26.
151.6501
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az okosórák nagyon sokat fejlődtek első megjelenésük óta: ma már nem csak felejthető mobil-kiegészítők, hanem olyan multifunkciós erőgépek, amelyekkel sokkal könnyebb az élet. Ja, és az időt is mutatják.
 


Geek-kütyü helyett stílus és elegancia

A korai okosórák kevéssé hasonlítottak valódi órákra, inkább olyanok voltak, mint valamilyen apró mobil számítógép, amit csuklópánttal láttak el. A Huawei Watch GT 2 Pro kívülről egy elegáns hagyományos óra kinézetét kapta, amely a letisztult és kényelmes dizájn mellett strapabíró is.

A zafír óralap extrém használat mellett is ellenáll a karcoknak. A titániumból készült keret tartós és ellenálló még szélsőséges időjárási körülmények között is. Az előlapot viszont már úgy állíthatjuk be, ahogy nekünk tetszik: több mint kétszáz grafikai beállítás között választhatunk.

Ilyen egy svájcibicska órába csomagolva - 2. kép

Appok és funkciók minden esetre

A Huawei Watch GT 2 Pro egyfajta mobil asszisztens a nap összes szakaszára: Bármikor kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk vele hívásokat. Saját tárhelyén akár 500 zeneszámot tárol és játszik le akár vezeték nélküli fülhallgatón. A hívások és beérkező üzenetek, az időjárási adatok a közösségi médiás felületek újdonságain át az ébresztőkig sok minden megjelenik a jól olvasható, nagyfelbontású kijelzőn.

Személyi edző és egészségőr

Sokféle szenzorának köszönhetően a Huawei Watch GT 2 Pro több mint száz edzésmódot ismer fel a futástól a snowboardon át a golfig. A személyi edző funkció abban segít, hogy mozgásunk még hatékonyabb legyen, és az adott edzéstípusról egy rakás adatot szolgáltat, hogy láthassuk a fejlődést.

A fejlett szenzoroknak köszönhetően a TruSeen 4.0+ szívritmus-figyelő technológia a zafír hátlappal még pontosabb méréseket tesz lehetővé. Támogatja a valós idejű szívritmus-figyelést, így bármilyen sport közben nyomon követhető a pulzus, az oxigénbevitel és a pihenőidő.

Ilyen egy svájcibicska órába csomagolva - 3. kép

Emellett támogatja a 24-órás-, a nyugalmi- és a rendellenes szívritmus-figyelést, az alvásfigyelést, az egész napos stressz figyelést és a véroxigén-szint változását is követi. Alvásunkról részletes adatokat láthatunk, a stressz figyelő pedig rögtön szól, ha túlhajtottuk magunkat.

A Kirin A1 lapkakészlet és a kettős chip-kialakítás, valamint az intelligens energiamenedzsment miatt a Huawei Watch GT 2 Pro akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel úgy, hogy közben folyamatosan méri a pulzusunkat, valamint segít az edzésben és zenét is hallgatunk rajta.

FreeBuds Pro - zajtól védve, hangokba borítva!

A Huawei FreeBuds Pro vezeték nélküli fülhallgató ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletes hangminőséggel játszik le zenét és minden más tartalmat, telefonbeszélgetéseink közben kifejezetten érthetően adja vissza a hangunkat a partner számára.

Ilyen egy svájcibicska órába csomagolva - 4. kép

A Hybrid Active Noise Cancellation technológia segítségével, befelé és kifelé irányuló mikrofonokkal érzékeli a nem kívánt zajokat, amelyeket megfelelő szintű effektekkel szűr ki, akár 40 decibellel csökkentve a zajszintet. A különféle profilok használatával a környezethez és saját szükségleteinkhez hangolhatjuk a zajszűrés mértékét, de akkor sem kell kivenni a fülünkből az apró eszközöket, ha valakivel beszédbe elegyedünk, elég kissé hosszabban megnyomni a fülhallgatót, és máris hangáteresztő módra vált.

Akár 7 órán át képes működni egy töltéssel, ám ezt a hordozható töltő-tok segítségével összesen 30 órára is feltornászhatjuk.

Ez a cikk egy szponzorált tartalom / PR cikk, amely nem feltétlenül az Androgeek szerkesztősége által készített tartalom.