A Kaspersky Internet Security for Android kapta ?Az év terméke? díjat a PC Security Labs tesztjén

2015. március 11.
5.8041
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a cikk a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A Kaspersky Internet Security for Android kapta ?Az év terméke? díjat, a PC Security Labs, kínai független szervezettől, az androidos malware-ek felderítésében végzett tesztek során nyújtott teljesítményéért.


2014-ben a PC Security Labs három kísérletet végzett ? januárban, augusztusban, illetve novemberben ? azért, hogy értékelje az Android rendszeren futó biztonsági megoldásokat.

Mindhárom teszt során ugyanazt a módszert alkalmazták. Több, mint 2000, a közelmúltban aktív malware-t használtak mintaként, és az alkalmazásokkal együtt felmásolták az eszköz SD kártyájára. Ezután telepítették a biztonsági megoldást, frissítették a legújabb verzióra, és a legfrissebb vírusirtó adatbázisra, majd ezt követően a tesztelők elindították a vizsgálatot. A Kaspersky Internet Security for Android mindhárom teszten megbízhatóan jó eredményeket hozott, megakadályozta a rosszindulatú programok futtatását anélkül, hogy a jogtiszta szoftverre bármilyen hatással lett volna. A Kaspersky Lab terméke ötcsillagos minősítéssel gazdagodott.

"A Kaspersky Lab kutatói folyamatosan tanulmányozzák az internetes veszélyek állandóan változó térképét. Egy 2014-ben megjelent beszámoló szerint az Android rendszer mára a kiberbűnözők érdeklődésének középpontjába került, ezért kiberbiztonsági szakértőink is a mobilveszélyek elleni védelemre összpontosítanak. A precíz munkájuknak köszönhető, hogy a Kaspersky Lab megoldások gyorsan felderítik a legújabb veszélyeket is, és folyamatosan kiváló eredményeket érnek el, mind a teszteken, mind a valóságban.? ? mondta Timur Biyachuyev, a Kaspersky Lab vírusirtó kutatócsoportjának vezetője.

Nem a PC Security Labs az egyetlen független szervezet, amely felismerte a Kaspersky Lab Android rendszerre fejlesztett megoldásainak hatékonyságát: a termék jól szerepelt más tesztelők, például az AV-Test 2014-es kísérletei során is.
 

      %
      nincs még hozzászólás